Συχνές Ερωτήσεις & Απαντήσεις FAQs

Δικαίωμα ενοικίασης έχουν άτομα ανεξαρτήτου εθνικότητας, κάτοχοι άδειας οδήγησης για τουλάχιστον 12 μήνες τη στιγμή της ενοικίασης και ηλικίας από 23 έως 70 ετών.
Κατά την παραλαβή του οχήματος ο οδηγός θα πρέπει να προσκομίσει την Αστυνομική Ταυτότητα ή Διαβατήριο, Ευρωπαϊκή ή Διεθνή Άδεια Οδήγησης σε ισχύ για τουλάχιστον 12 μήνες και μια Πιστωτική Κάρτα VISA, Master Card ή American Express για λόγους εγγύησης.
Σε περίπτωση ζημιάς με υπαιτιότητα του πελάτη ο πελάτης έχει την υποχρέωση να καλύψει την ζημιά ή σε περίπτωση Μικτής ασφάλισης το μερίδιο που του αναλογεί. Εάν δεν φταίει ο πελάτης και ευθύνεται άλλο όχημα τότε το ακινητοποιει το όχημα που ευθύνεται μας καλή στο τηλέφωνο και αναλαμβάνουμε εμείς χωρίς καμία χρέωση. Από την στιγμή που το όχημα ενοικιαστεί είναι υπο την ευθύνη του Υπογράφον Πελάτη.
Το Delis Rent a Car διαθέτει την υπηρεσία PickUp/DropOff και σας παρέχει τη δυνατότητα να παραλάβετε ή να επιστρέψετε το ενοικιαζόμενο όχημα σε επιλεγμένες τοποθεσίες εκτός των γραφείων μας (π.χ. ξενοδοχείο, λιμάνι).
Μπορείτε να τακτοποιήσετε το λογαριασμό σας οπουδήποτε παραδώσετε το όχημά σας με κάρτα (ασύρματο pos), online τραπεζική μεταφορά ή με μετρητά (μέχρι 500 ευρώ)
Σε περίπτωση ακινητοποίησης του οχήματος σας λόγω έλλειψης καυσίμου, σκάσιμο λάστιχου ή άλλου κολλήματος θα μας καλέσετε οποιαδήποτε ώρα του 24ώρου και θα σας βοηθήσουμε άμεσα είτε μεταφέροντας σας στο επιθυμητό σημείο είτε φτιάχνοντας το όχημά σας επί τόπου. Η υπηρεσία αυτή είναι δωρεάν.